Transcendente Stilte Meditatie

Stem af op je innerlijke stilte...
 

    Wat is T.S.M.    |      Inschrijven      |     Wie zijn wij     |     Contact      |

 


Home


Transcendente Stilte Meditatie
De voordelen van TSM Meditatie
Voor wie is TSM Meditatie
Het TSM 3 Stappenplan

Tarievenlijst
Schrijf je nu in


Wie zijn wij
Contact

Disclaimer
Links


 
Wat is Transcendente Stilte Meditatie?

Transcendente Stilte Meditatie is een gemakkelijk te leren meditatievorm die goed is toe te passen in het dagelijks leven. Het brengt ons direct in contact met een diep niveau van rust, gaan voorbij aan gedachten en worden ons bewust van subtielere niveaus van ons denken. Doordat we dagelijks twee maal in contact komen met onze diepe innerlijke rust herstellen we de balans in ons dagelijkse leven. We wisselen ontspanning en activiteiten af en het gaat ons steeds gemakkelijker af om te schakelen tussen deze twee schijnbaar uitersten.


“Transcendente Stilte Meditatie is een sterke manier om weer af te stemmen op je innerlijke rust en brengt je in contact met diepere en subtielere niveaus van ons denken. We gaan voorbij aan de grovere vormen van waarneming, onze mind komt tot rust en we ervaren een diepe ontspanning.”


Het beoefenen van Transcendente Stilte Meditatie vereist geen bijzondere houdingen, bijzonder dieet of het vermogen een uur in de lotushouding te kunnen zitten. Je zit bijvoorbeeld twee maal per dag 15 of 20 minuten, op vaste terugkomende momenten als voor het eten in de ochtend of voor het avondeten, op een gemakkelijke stoel of op een comfortabel kussen. Hierdoor geef je jezelf een structuur van ontspanning en raak je bekend met het afstemmen op de rust die je altijd bij je draagt.

Wanneer je eenmaal vertrouwd geraakt bent met het afstemmen op deze innerlijke rust zal je merken dat je deze moeiteloos in het dagelijkse leven mee gaat nemen of gemakkelijk weer kunt oproepen…

 

 
 

Transcendente Stilte Meditatie Rotterdam is een onderdeel van Mediterendoejezo.nl