Transcendente Stilte Meditatie

Stem af op je innerlijke stilte...
 

    Wat is T.S.M.    |      Inschrijven      |     Wie zijn wij     |     Contact      |

 


Home


Transcendente Stilte Meditatie
De voordelen van TSM Meditatie
Voor wie is TSM Meditatie
Het TSM 3 Stappenplan

Tarievenlijst
Schrijf je nu in


Wie zijn wij
Contact

Disclaimer
Links


 
Wat zijn de voordelen van Transcendente Stilte Meditatie?

Het beoefenen van Transcendente Stilte Meditatie kent veel voordelen, de meeste komen voort uit het opnieuw leren ontspannen en goed in je vel zitten. We hebben bijna allemaal te kampen met stress in welke vorm dan ook, dit geeft ons veel indirecte klachten als hoge bloeddruk, hartklachten, slapeloosheid, maagzweren en natuurlijk een onbehagelijk gevoel in het algemeen.


“Er zijn veel redenen om te beginnen met meditatie en de reden die mensen aangeven zijn vaak erg uiteenlopend, maar de belangrijkste is toch vaak het zoeken naar innerlijke rust, het opnieuw contact maken met jezelf.”


Wanneer je goed in je vel zit, je regelmatig diep ontspant, kun je beter omgaan met stress en leggen we direct de vinger op de zere plek. We laten ons niet meer als een speelbal heen en weer slingeren en benaderen de wereld vanuit een basis van rust. We schieten niet zo snel meer in de stress en weten de drukte om ons heen beter te relativeren. Je gaat zelf bepalen hoe je wilt reageren in situaties in plaats van altijd maar met de stroom mee te gaan zonder dat je er de hand in hebt en wordt langzaam aan bewuster van de rust die altijd aanwezig is.

Na verloop van tijd zal je merken dat die rust een deel van je houding wordt en je zwaartepunt verschuift, we herstellen hiermee de innerlijke balans en nemen de voornaamste oorzaak van stress weg. Dit is wat we bedoelen met afstemmen op je innerlijke rust...

 

 
 

Transcendente Stilte Meditatie Rotterdam is een onderdeel van Mediterendoejezo.nl