Transcendente Stilte Meditatie

Stem af op je innerlijke stilte...
 

    Wat is T.S.M.    |      Inschrijven      |     Wie zijn wij     |     Contact      |

 


Home


Transcendente Stilte Meditatie
De voordelen van TSM Meditatie
Voor wie is TSM Meditatie
Het TSM 3 Stappenplan

Tarievenlijst
Schrijf je nu in


Wie zijn wij
Contact

Disclaimer
Links


 Links

Natuurlijk kan je veel vinden over meditatie op het internet, maar we willen je graag wijzen op en paar sites die beslist de moeite waard zijn om te bezoeken. Het zijn vooral sites die of nauw verbonden zijn met ons centrum om een soortgelijke strekking hebben en waarmee we graag samen werken. Hieronder tref je een verzameling met interessante links:


Mediterendoejezo.nl
Zoals je al op de site hebt kunnen lezen is Transcendente Stilte Meditatie Rotterdam een onderdeel van Mediterendoejezo.nl Bij Mediteren doe je zo bieden we je de mogelijkheid kennis te maken met meditatie vanuit verschillende invalshoeken in een cursus of training. We belichten meditatie vanuit zowel oosterse als westerse zienswijzen en maken dankbaar gebruik van de verschillende methodes. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor veel informatie over verschillende vormen van meditatie.


DJOJ Centrum voor persoonlijke ontwikkeling te Rotterdam
DJOJ stelt zich ten doel activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling te stimuleren bij een zo'n breed mogelijk publiek. DJOJ biedt zaal- en sessieruimtes te huur aan voor het geven van lezingen, workshops, cursussen en therapieŽn op zowel fysiek, energetisch, psychisch, cultureel en spiritueel gebied.


Meditatie startpagina.nl
Dit is zonder meer de meest complete site over meditatie die je online vinden kunt. Je vindt er info over meditatiecentra door heel Nederland en links gegroepeerd in verschillende meditatievormen. De wegwijzer voor een ieder die zijn pad zoekt in de wereld van de meditatie.


 

 
 

Transcendente Stilte Meditatie Rotterdam is een onderdeel van Mediterendoejezo.nl