Transcendente Stilte Meditatie

Stem af op je innerlijke stilte...
 

    Wat is T.S.M.    |      Inschrijven      |     Wie zijn wij     |     Contact      |

 


Home


Transcendente Stilte Meditatie
De voordelen van TSM Meditatie
Voor wie is TSM Meditatie
Het TSM 3 Stappenplan

Tarievenlijst
Schrijf je nu in


Wie zijn wij
Contact

Disclaimer
Links


H
et TSM 3 Stappenplan

Transcendente Stilte Meditatie is gemakkelijk te leren en voor iedereen, je hoeft geen hele programma’s te doorlopen, je vast te leggen voor jaartrainingen of aan allerlei voorwaarden te voldoen. Veel tijd heb je er ook al niet voor nodig, na de drie stappen van ca 45 minuten ben je bekend met de techniek en kun je zelf bepalen zelf hoeveel tijd je er in wilt steken, welke momenten je wilt zitten en je hoeft er je huis niet eens voor uit!

Transcendente Stilte Meditatie is gemakkelijk te leren in 3 stappen;


Stap 1: Persoonlijke instructie
We beginnen met een persoonlijke instructie waarbij we je de basis van de techniek leren en je bekend maken met de structuur van Transcendente Stilte Meditatie. Je leert tot rust komen en inzien dat Transcendente Stilte Meditatie een totaal natuurlijk proces is. Je hoeft er geen speciale kleding voor aan, een of andere religie voor aan te hangen of er hard voor te studeren. Het is een natuurlijk proces dat, eenmaal op gang gebracht, vanzelf zijn diepgang zal vinden. Deze persoonlijke instructie zal 45 minuten duren. 


Stap 2: De check-up
Ongeveer een week na de persoonlijke instructie kun je terecht voor de tweede stap en zullen we  de techniek aanvullen tot een geheel waar je de komende week mee zal werken. Tijdens deze sessie checken we hoe je vordert in je oefening en of je tegen moeilijkheden bent aangelopen. Natuurlijk is er alle ruimte voor vragen en zoeken we samen naar een goede manier om de meditatietechniek af te stemmen op jouw manier van leven.


Stap 3: Afronding
O
mdat je inmiddels al wat ervaring hebt met de techniek zullen we ingaan op de ervaringen die je in de laatste week met Transcendente Stilte Meditatie hebt opgedaan. We gaan de techniek nog eens langs gaan en werken we samen naar een verdieping van je meditatie, waarna je zelfstandig aan de slag gaat met de techniek. Dit zal goed te doen zijn, het is net als leren fietsen, je moet even oefenen en waneer je er eenmaal van geproefd hebt zal het je gemakkelijk afgaan. Uiteraard blijven we zowel telefonisch als per email beschikbaar voor eventuele vragen en kun je wanneer je dit fijn vindt nog altijd een check-up bij boeken.

 

 
 

Transcendente Stilte Meditatie Rotterdam is een onderdeel van Mediterendoejezo.nl